3:a igen!

Wilson Tour Final 2014Det gick inte hela vägen för Frida i Wilson Tour slutspelet i Karlskrona i helgen. Det blev förlust i poolfinalen mot en kämpande Louise Wikander som visade upp ett mycket bra spel mot Frida som inte riktigt visste hur hon skulle hantera detta och blev frustrerad och det gick tyvärr ut över spelet. Det var spänt mellan flickorna och matchen fick avslutas med domare. Frida blev väldigt besviken givetvis men denna dag var Louise bättre och det var bara att koncentera sig på match om 3:e pris som gick bättre och Frida kunde vinna med klara siffror.

Helgen var ändå ett väldigt trevligt slutspel med bra arrangemang och alla 4 final flickorna som känner varandra bodde på samma hotell och hade kul på lördags kvällen medan föräldrar satt i restauranten och drog upp planer för våra småstjärnor med god mat, djupa diskussioner och dråpliga historier.

Som bilden visar så blev det stora bucklor till alla tjejerna och vi gratulerar Louise till segern.(tyvärr blev bilden lite suddig, fr v. Louise Wikander(1.a), Klara Milecevic(4:a), Frida Bostrand(3:a), Emilia Valentinsson(2.a))
Ett speciellt tack skulle jag vilja rikta till den bloggläsande familjen som kom och hejade på Frida under hennes match mot Patricia, jättekul att ni gjorde Er tillkänna!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *