KLTK Semi

2014-07-29 11.35.23

Vi beslöt oss ganska sent att kombinera vår sista semestervecka med tennis i KLTK turneringen och att hälsa på Fridas bror och hans sambo i Stockholm. Vi fick även bo hemma hos dom vilket vi är väldigt tacksamma för.

Frida kom till semifinal och förlorade mot Angelina Melki i en match där Frida inte alls kom upp i den nivå som hon haft tidigare i veckan utan det blev en rejäl förlust med 0-6 2-6.

Turneringen började med en match mot en finska som det var lite nervöst kring eftersom man inte vet så mycket om dom tidigare. Det gick emellertid bra och Frida fortsatte veckan med tufft motstånd i form av Smilla Kjaersgaard(15)(inomhus på grund av vattensjuka banor), Alexandra Hörling(13) och Johanna Ström(7) på sin väg mot semifinalen.

Anm. Siffrorna efter deras namn är deras nuvarande placering i Svenska Juniortouren 2014.

Alla dessa tjejer är alltså toppskiktet av 02:or i Sverige så Frida (och vi) var väldigt nöjda. Samtliga dessa matcher var väldigt jämna och spelades i väldigt hög värme och med väldigt bra tennis. Frida spelade väldigt stabilt och med få misstag vilket fällde avgörandet. .

Varför det inte gick att hålla emot mer i matchen mot Angelina vet vi inte riktigt men det kan ha varit en effekt av en tuff vecka med många matcher i kombination med hög värme och ett faktum att Angelina också är en mycket bra spelare som vi hoppas att kunna få revansch på.
KLTK 3:a 2014

Frida tar med sig detta som en nyttig erfarenhet och med ett väldigt bra resultat att ta med sig hem till SM-träningen. Innan vi satte oss i bilen för hemfärd så fick Frida ta sig ett dopp i poolen på KLTK som visade upp en väldigt fin anläggning där vi blev väldigt väl mottagna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *