Corem i Båstad, Bra resultat!

2014-06-21 16.49.27

Årets Corem i Båstad blev en turnering som Frida är väldigt nöjd med, hon kom fram till kvartsfinal utan några större problem och där väntade Nelly Mezan som Frida förlorade mot i SM. Så vi visste att detta skulle bli en utmaning, kanske fanns det en liten förhoppning att utomhus skulle göra det hela lite jämnare…
Frida förlorade första set med 6-3 efter att ha fajtats bra men tyvärr så var de avgörande bollarna på Nellys sida med skillanaden att Frida missade lite mer. Frida visade iallafall med tydlighet att respekten var borta och att hon tänkte göra rejält motstånd. Förändringen i Fridas spelstil som vi håller på med visade att det är helt rätt recept och nu gäller det bara att bli lite säkrare.
Andra set blev betydligt jämnare och fick avgöras i ett mycket jämnt tiebreak där Frida faktiskt hade setboll men hon fick ge sig med siffrorna 6-8. Mycket trist men Frida visade iallafall att hon kommit betydligt närmare Nelly som är topp 3 i Sverige och att dessa flickor nu bör akta sig.

I Dubbel så spelade Frida med bästisen Emilia Valentinsson och efter en vinst i kvartsfinal i supertiebreak så stod dom nu i semifinal mot Maria Petrovic och Nelly Mezan…
Första set spelade våra flickor riktigt bra och höll emot upp till 4-4 och det var riktigt dårligt väder med regn och blåst och tyvärr bröts matchen pga regn. Och efter uppehållet så kom solen upp men flickorna kunde tyvärr inte nå upp till tidigare spel och rasade kraftigt mot ett resultat på 4-6, 1-6.
Men dom var glada ändå som ni ser på bilden!

Nu väntar SEB Next gen. Sverigefinalen för Fridas del och ytterligare en vecka i Båstad. mer om det senare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *