Dubbla segrar i Majspelen!

Majspelen 2014 FD12FD12 Majspelen 2014 FS12FS12

I helgen avgjordes Majspelen 2014 och Frida lyckades ta hem klassegrar i både FS12 och FD12.

I finalen i FS12 mötte hon sin bästa kompis Emila Valentinsson och vi var väldigt spända på denna match med tanke på den rysare som dessa två leverade förra gången dom möttes(RM i Båstad) då det var otroligt jämnt.

Finalen blev inte lika jämn som förra gången då Frida tog kommandot med ett större tryck i slagen och med ett tålamod som var betydligt bättre än sist. Fridas ökade fart på bollarna gjorde att hon fick Emilia i ett defensivt läge vilket gjorde att matchen till slut kunde vinnas med 6-1 6-2.

Emilia fick sin 1:a plats ändå genom att hon och Frida vann finalen i FD12 över Anna Opitz och Isabella Mårtensson relativt komfortabelt i en match som inte var så dramatisk där Frida/Emilia hade kommandot i stort sett hela tiden.

Eftersom denna tävling ingår i Tennis Syds Wilson Cup så gör nu Frida ett rejält ryck i tabellen och det ser väldigt bra ut för att komma vidare i årets slutspel i Karlskrona(oktober) där de 8 bästa i södra Sverige gör upp.

En fantastisk insats av vår Frida!!!

Nu väntar en träningsperiod med Fair Play TK utan tävlingar i ca 3 veckor innan slutspelet i SEB next generation i Jönköping i slutet av maj.

Resten av dagen tillbringade dessa bästa kompisar genom att hoppa på Emilias studsmatta och vi kan summera en helt perfekt helg.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *