Båstad med Fys tester och SEB Next generation läger

2014-04-23 17.59.50

Förra helgen var Frida på Fys screening och information i Båstad arrangerat av Tennis Syd där tjejerna och killarna fick förutom Fystester även fick kost och träningsinformation. Föräldrar och Tränare var på plats och fick en bra dag med många goda pekpinnar gällande träningsmängder och vad man bör äta och dricka både som aktiv idrottare inför, under och efter matcher/träningar.

2014-04-26 10.05.172014-04-26 10.02.36

Lördag till söndag var det SEB Next generationläger för flickor födda 2002 och Frida med kompisarna Viktoria och Emilia stuvade in sig i bilen och for iväg till ett läger där dom fick spela en hel del både ute och inne i ett Båstad väder som påminnde om högsommar.  PERFEKT!

Som ni kanske ser på bilden så går dessa tjejer under ett inofficiellt arbetsnamn ”Team Hollister” i varje fall tills vi lyckats övertyga Hollister om att sponsra men det lär nog bli svårt…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *