Ferrero och Davis Cup

2014-03-16 13.59.11

Det blev inget läger för Frida i Spanien hos Juan Carlos Ferrero som var första priset i Fair Plays turnering Ferrero Open, Emelie Elde från Norge var ett nummer för stort och visade upp ett fantastiskt spel i finalen med Winners som ett fantastiskt vapen med ett tryck även i pressade lägen som fick hela publiken att dra efter andan mer än en gång. Inte mycket att göra åt utan bara gratulera Emilie.

Vägen till finalen gick relativt lätt med ett mycket övertygande spel fram till semifinalen där Emila Valentinsson lyckades få Frida i ett mycket svårt läge genom ett väl taktiskt upplägg och tack vare det så krävdes det ett 3.e set innan Frida var klar för final.

Frida skall även vara bollkalle i Davis Cup matchen mellan Sverige och Ukraina och träningar pågår för fullt anordnade av Kronprinsens TK. Skall bli jätte kul att se speciellt då hon inte kom med som bollkalle i Swedish Open förra året.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *