Året går mot sitt slut

Vi kan nog redan nu summera året för Fridas tennis med att säga att det varit ett fantastiskt år med många framgångar, roliga turneringar och en hel del nya tenniskompisar. Det har varit ett år där Frida varit 1 år ung i sin klass och ändå presterat oerhört bra och tagit stora steg framåt i sin tennis. Hennes teknik har förbättrats betydligt tack vare tränarna på MBTK med Hans Fredborg i spetsen. Nu är det en hel del tränarförändringar inom MBTK så vi får se vad som händer. Hon har även fått vara skadefri vilket vi tror beror mycket på den fysprogram som lagts upp och genomförts. Tack Fredrik!

Jag frågade henne häromdagen om vad som var det allra bästa som hänt tennismässigt och hon svarade snabbt att få följa med Tennis Syd på Investor Cup samt 3:e platsen i Karlskrona(Wilson Tour slutspelet) var det hon rankade högst. (beror säkert på att hon fick sin revansch på Maja Radenkovic som slog henne i ”Kalle Anka” i Jonköping)…

Nu siktar vi på nästa år i 12 årsklassen och det börjar ju som bekant med SALK där Frida troligtvis träffar på Maja igen i den första omgången, vilket ju är synd eftersom vi vill att våra SYD tjejer skall gå långt fram i turneringen.

Vi ses nästa år!!!!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *