Snabba beslut, IS Göta

Efter lite funderande så tog vi ett snabbt beslut om att spela IS Göta F14, detta för att förbereda Frida på det betydligt hårdare motstånd som kommer att finnas i Wilson Tours slutspel i mitten av oktober.

Första matchen spelades i helgen och gick mot Alexandra Tsakiris och det blev precis som vi förväntade oss , en tuff match med snabbt, hårt spel där Frida förlorade första set mycket tack vare att Alexandra spelade mycket bra men även att Frida inte är riktigt van vid den snabbare tennisen som 14 åringar spelar. Frida tog andra set relativt enkelt och i 3:e tog hon en ledning med 5-1 som knaprades in till 5 lika innan Frida kunde ta ett game till 6-5 och för att även ta nästa game till seger 7-5 i avgörande set.

En mycket bra match på så sätt att den var precis så tuff spelmässigt som Frida behöver vänja sig vid. Och även om Frida inte var helt nöjd med sitt spel så var det en fin seger mot Alexandra som hon aldrig slagit förut. I nästa omgång väntar Sydney Berlin som troligen blir en tuff utmaning men det skall i allafall fajtas!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *