RM fortsätter, förkyld igen…

Efter förra helgens matcher i RM i både singel och dubbel är Frida vidare till spel nästa helg. Singelmatchen var väl den som var tuffast och bjöd på bra spel och spännande dueller. Dubbelmatchen tillsammans med Maja var en snabb match mot motståndare som inte riktigt var vana vid Frida och Majas lite hårdare slag. Dock var det en bra träning för våra tjejer som dubbelpar eftersom dom inte spelat tillsammans på väldigt länge. Det fanns glädje och energi trots överlägsenheten vilket lovar gott. Nästa helg är det singel på fredag mot Ebba N som är en väldigt duktig spelare som troligen är revanchsugen efter deras förra möte då det blev avgörande i tiebreak. Tuff match som vi ser fram emot!
Tyvärr så lurar en ny förkylning hos Frida just nu och vi hoppas att den är bättre till matchen.

Närmsta tiden efter RM väntar SM träning, SM, SEB träningsläger och en massa andra kul aktiviteter så det blir en hektiskt vår!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *