Fair Play Open by Wilson, Juniormatch

I helgen spelade Frida Wilson Open på Fair Play. Hon var anmäld både i singel och dubbel( Olivia). Första matchen i singel var mot tenniskompisen och förra klubbkamraten Maja och det brukar bli täta matcher.
Denna gången var Frida ganska dominerande från början och styrde spelet på ett mycket bra sät och lät inte Maja komma till med sina tunga grundslag. Maja har den nog hårdaste serven bland landets 02 flickor och tom den lyckades Frida få tag i. Matchen slutade 6-2-6-3 till Frida och den var nog den bästa match Frida spelat mot Maja hittills.

Lördagens program var fullspäckat med singel , dubbel och juniormatch. Vi började dagen med lite uppvärmning på Bellevue för att komma igång.
I singel väntade Lettlands no3 i 12 årsklassen och ryktet sa att hon spelade i deras landslag. Detta visade sig vara sant för Frida hade inte mycket att sätta emot mot denna lilla tjej som hade en väldigt hemmagjord teknik men vräkte bollarna längs linjerna med sin forehand som mer påminde om ett squashslag. Frida hade ingen chans mot henne och det var bara att packa ihop efter en förlust med 6-1 6-0.
Nu hoppades vi på dubbeln meen lottningen var inte nådig utan Frida och Olivia fick möta ett mycket bra par från Stockholm. Våra tjejer stretade emot ganska bra men tyvärr så blev det även här förlust.
Fridas förluster glömdes snabbt bort efter kvällens seriematch i junior ligan som vi vann och där Frida fick spela pga krassliga lagkamrater och gjorde processen kort med Viktoria Gavran, faktiskt med Maxibollar!
MBTK van matchen mycket lätt och nu är vi serieledare i serien när 2 matcher återstår.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *