Hemma från Borås

Åventyret i Borås är slut och även denna lite längre utflykt gav ovärdelig erfarenhet inför framtiden.
Det började med match mot Lova Asp på fredagskvällen och denna match blev en rysare där första set var jämnt men Frida drog längsta strået. Men det var i andra set som dramatiken började och en väldigt jämn kamp slutade med ett tiebreak som slutade med 7-2. Setet var en en kamp med bra tennis från båda sidor.
Detta innebar att det blev match kl 08:00 på lördagen…mot Emma Shasteen
Ingen bekväm hotellfrukost utan bara slänga in det nödvändigaste o så iväg till hallen.
Matchen började mycket bra för Fridas del och första set vanns relativt enkelt. Andra set blev en helt annan sak , Emma lyckades att få Frida ur gängorna helt och både teknik och kämpaglöd försvann, istallet för att bli en tennismatch så blev detta en mental kamp som tyvärr Frida inte kunde hantera och poången rann iväg och därmed även självförtroende och vi vet ju att det är svårt att spela tennis när det känns som att vad man än gör så missar man och även att motståndaren blir mer och mer taggad och svårhanterlig.
Tyvärr en förlust som tog väldigt hårt men gav en erfarenhet på minussidan som vi nog tyvärr kommer att råka ut för fler gånger.
Frida kommer då att vara bättre rustad mentalt för situationen och vi hoppas att detta har gjort henne starkare och inte tvärtom.

Vi körde hemåt och kunde glädjas åt att Frida skall spela seriematch på söndagen i FS12 vilket hon gärna ville. Seriematcher brukar vara trevliga tillställningar oavsett om man vinner eller inte och detta är precis vad Frida behöver nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *