Staffanstorp

Olivia blev för stark i kvartsfinalen i Staffanstorp, Frida höll ihop bra i första set men några avgörande bollar gjorde att det till slut gick till Olivia som genom detta kom in i matchen. Andra set gick snabbt utför utom i slutet där Frida glimtade till men det var försent och matchen gick till Olivia med 6-4 6-1.
Frida tappade lite focus och humöret sjönk när första set förlorades och det går inte mot en så bra motståndare. Min(pappas) bedömning är ändå att vi kommit närmare 12 årings tennis och att vi är bra rustade tekniskt inför nästa år i klassen. Vad vi nu behöver är mer matcher med detta höga tempot.

Nu ser vi framåt mot helgen då första matchen i Svedala skall spelas kl 17:00 på lördag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *