Nära igen…

Semifinalen i Öresundsveckan fick skjutas upp pga regnet igår och Frida gjorde en kämpainsats mot en långbollande Klara från Våsterås. Till slut vann hon iallafall i en match som inte var så välspelad men hade mer karaktär av kamp istället. Vann iallafall i 2 set och nu väntade Tilda Loudd som haft en betydligt enklare resa till finalen.
Finalen blev en betydligt bättre match tennismässigt och Frida styrde och ställde spelet i första set som vanns med 6-3. I andra backade hon av tempot och Tilda kunde ta hem det efter en mycket spännande avslutning med 6-4. Nu väntade Supertiebreak….
Detta gick jämnt fram till 4-4 när Tilda drog ifrån för att vinna till slut med 10-6.
Frida gjorde en mycket bra match och var såklart besviken över att ha varit så nära.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *