Träning på hemmaplan

Jag har funderat ett tag på att börja skriva på bloggen själv istället för att pappa ska skriva. Dels för att det är roligare om jag själv skriver och driver bloggen och dels att pappa slipper behöva uppdatera bloggen själv. Mitt senaste inlägg här var 2014 och (hoppas) jag har mognat en del sen dess. Jag kommer inte att uppdatera varje dag men försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Om ni har läst det senaste inlägget så vet ni att jag haft en lite dipp i min träningsperiod. jag var sjuk veckan innan sportlovet då jag spelade ITF i Köpenhamn och var tvungen att lämna WO i dubbeln. Kom igång hyfsat under sportlovet och fick in några bra pass innan jag begav mig till GTG veckan efter för att träna med Vanessa och Andre. När jag var där uppe körde jag på väldigt tufft både med fysen och tennisen. Nu förra veckan så kunde jag knappt träna alls då mina muskler sa stopp. Jag valde att lyssna på kroppen vilket var smart då jag behövde mer återhämtning. Äntligen börjar det kännas bättre när jag tränar och försöker därför komma igång igen nu denna veckan innan jag åker till Lettland nästa vecka.

Veckan efter sportlovet valde jag att byta till det nya babolat racket, Pure Drive VS. Jag trivs såååå bra med det och känner verkligen att den passar mig! Till skillnad från min förra Pure Drive är detta ett rack med mer kontroll vilket är bra för mig. Jag hoppas jag kommer fortsätta trivas med den i framtiden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *