Magnolia Cup ITF Polen

Frida åkte med GTG och Andre Rizzoli till denna tävling där hon var 5:e seedad. Det blev en stökig nerresa då Frida åkte först till sthlm för att åka tillsammans med Andre och det blev kraftiga förseningar på flyget vilket innebar att deras väskor inte kom med anslutningsflyg och väskorna kom inte fram förrän dagen efter. Nu var inte det hela världen eftersom Frida var spelledig första dagen men det var nog lite nervöst iallafall och det blev akut shopping.

I singel så mötte hon ett Wildcard från Polen i första matchen och lyckades trots ovana med bollar och underlag(väldigt snabbt) ta hem det med 6-2 7-5 efter lite ”gummi” i andra set. Nästa match blev ännu värre med ett tappat första set och en Frida som kämpar med att inte hamna i ett alltför nervöst läge utan bestämmer sig för att bara köra och vips så trillar andra set in och även en ledning med 3-0 i tredje innan det börjar ta emot men med lite j-vl-r anamma så tar hon sig ur detta och vinner i tredje med 6-2. NU kvartsfinal mot en stark tyska som visat bra spel tidigare i turneringen. Detta blir en stenhård fight som Frida tyvärr får ge sig i, där servarna spelade stor roll och siffrorna stannar vid 4-6, 3-6 i en match som kunde gått åt vilket håll som helst. Frida var rejält besviken över förlusten men ändå nöjd med spelet som var tennis på väldigt hög nivå med bra dueller.

Nu visade det sig att denna tyska gick och vann hela turneringen….

I dubbel spelade Frida med Irina Dshandshgava från österike och trots en del missförstånd med inbollningar etc. (Frida råkade bolla in med Irinas nästa motståndare i turneringen) vilket skapade lite dålig stämning men som gick över. Flickorna gick iallafall till semifinal där dom förlorar med 8-10 i avgörande………SURT.

Slutfacit alltså en kvartsfinal i singel och en semifinal i dubbel vilket är väldigt bra tycker vi!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *