ITF Malmö och FysCamp

Euro Elite tävlingen i Malmö var ju på Fridas klubb vilket är lite speciellt då det kommer en massa utländska spelare till klubben. Frida var direktkvalificerad till huvudtävlingen och iomed sin seedning hade Bye i första omgången, men passade på att hålla sig framme och träna under kvaltävlingen med både Good to Great och med utländska spelare.

När lottningen kom så blev det som vanligt……ingen tur alls …..en liten besvikelse då hon skulle få möta Johanna Ström som hon är väldigt bra kompis med. Matchen blev en stenhård kamp i första set som avgjordes i tiebreak med 7-2. I andra set verkade det att gå lite lättare och siffrorna blev 7-6, 6-3. I nästa match väntade en fransyska som imponerat tidigare men som visade sig vara väldigt mänsklig och trots att det kanske inte var Fridas bästa dag så gick det till slut vägen med exakt samma siffror som mot Johanna. Kvartsfinal alltså……

Här väntade en omöjlig andra seedad Hanna Viller-Möller som de flesta vet är en MYCKET kompetent spelare som varit rankad 103 som bäst under 2018, en tuff utmaning alltså……och mycket riktigt förlust med 2-6,0-6.

I dubbel spelade Frida för första gången med Klara Milecevic vilket gick bra och dom fastnade i kvartsfinal med tiebreaksförlust i 3:e set mot Isabella Persson och en österikiska. Klara däremot gick och vann finalen i singel vilket vi gratulerar!!!!

VO2 Test

Efter Malmö och några dagars vila var det dags för fystester i Stockholm som uppföljning på det samarbete som hon har beträffande Fysträning via Fredrik Johansson. Frida gjorde mycket bra ifrån sig och utvecklingen fysiskt går mycket bra med bl.a personbästa i VO2 testerna.

Nu blir det hemmaträning och skola innan JSM i Falun drar igång.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *