Sthlm & Good to Great

Efter några intensiva dagar hemma med mest skolarbete, prov etc. så bar det iväg till Sthlm igen för att träna med Andre och även kolla av Fys status med Fredrik J. Det blev 3 st tennispass på GTG och ett rejält fyspass i Mälarhöjden innan hemfärd för att spela Vintertouren där Frida kommit in i Main men har lottats mot Clara Tauson som bekant är rankad 4 i ITF Juniors…tufft

Foto av Senad Honic

När detta skrivs så har Frida spelat matchen och det blev en förlust med 1-6 0-6, inte mycket att göra åt utan bara att inse att Clara är ett antal klasser ovanför. Lite otur ändå i lottning eftersom Frida inte spelar så många svenska turneringar.

Nu siktar vi på SALK ITF som startar 30/12 med sign-in. Troligtvis blir det några dagar i Stockholm med träning innan turneringen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *