Elitserien forts. FPTK i Final

Frida har fått fortsatt förtroende i Fair Plays Elitserie lag och i helgen var dom i Uppsala och mötte Uppsala TK. Denna match var direkt avgörande om Fair Play skulle gå till Final den 3/12 och även var den skulle spelas.

Frida var egentligen inte tänkt att spela men eftersom det fanns en del sjukdomar i Laget på plats och även skadekänningar så fick hon återigen förtroendet av Fredrik Lundh att spela 4:e singel.

När vi föräldrar fick se vem hon skulle möta på webben så blev vi väldigt nervösa, Julia Lövqvist har visat en enorm form i år och har avverkat en rad väldigt meriterade spelare på senare tid.

Och eftersom vi inte var på plats så får berättelsen om matchen komma via siffror och en efterkonstruerad story.

Julia fullständigt blåste Frida av banan i första set och vann detta med 6-1. Enligt Fridas coach så var det absolut inget att göra åt denna perfekta tennis mer än att vänta med tålamod och hoppas att den skulle lugna ner sig. I andra set drog Frida ner tempot och samtidigt med detta så började Julia att visa mänskliga tendenser. Frida vinner setet med 6-4 och ett supertiebreak var ett faktum. Frida visar en enorm kyla i detta och känner att vid 4-2 i supertiebreaket att det kan gå vägen vilket det gjorde med 10-8, Puhhhhh.

Nu vann tjejerna matchen totalt med 5-1 vilket innebar att dom är klara för Final och att den nu spelas på hemmaplan 3/12.

Innan dess så skall en betydelselös match mot Tabergsdalen spelas där Frida troligen får spela dubbel(inte hennes favoritform) men dock bra träning.

Bilden ovan är tagen av Senad Honic under just denna dubbelmatch.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *