Debut i Elitserien!

Efter ett väldigt långt matchuppehåll och även träningsuppehåll för Frida så var det dags för match!

Och inte vilken match som helst utan att representera Fair Play TK i Elitserien.

Matchen som spelades mot GLTK hemma var mot Frida Soko på 4.e singel och det blev tyvärr förlust men en väldigt bra insats av Frida. Det var ju trots allt 7 veckor sedan hon spelade en match och har även haft totalt tennisuppehåll på grund av skadan i nästan 4 veckor.

Det ser väldigt bra ut och Frida behöver bara få upp lite matchtempo så kommer det att bli väldigt bra. Annars dominerar vår värld just nu av att försöka bestämma hur Frida skall göra med sitt Gymnasieval till säsongen 2018/2019. Inte lätt med tanke på att det finns både fördelar och nackdelar med det mesta.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *