Masters 2016, 4:e plats

Det blev ett märkligt Masters i NäsbyPark där endast 3 st av dom direktkvalificerade 8 bästa i Sverige ställde upp. Det var som sagt många avhopp vilket gjorde att man fyllde på underifrån. De enda som var med från början och fullföljde var Frida, Olivia Malm och Klara Nylander.

Frida hamnade i en grupp med Smilla Lindeskog, Sissi Schmidt-Axelsson och Louise Wikander. Frida vann alla sina matcher i gruppspelet men fick ge sig mot Olivia Malm i Semifinalen. Frida förlorade även matchen om 3-4 plats mot Klara Milicevic.

Det tuffaste matchen var definitivt den i gruppen mot Louise där det fick bli Matchtiebreak i avgörande set innan Frida kunde stänga matchen. Alltid väldigt tufft att möta Louise och det var skönt med en revansch från i somras då Frida förlorade i finalen i Falkenberg.

Louise gick vidare och vann även finalen mot Olivia Malm och det säger vi givetvis GRATTIS! till.

Slutställning:

masters_2016_001

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *