SM-GULD!!!!!!

Frida lyckades vinna SM-finalen i flickor 14 alldeles nyss!!!!

IMG_40011

Maria Petrovic som är Sveriges 1:a lyckades inte besegra en Frida i storform utan siffrorna blev övertygande 6-1 6-0 till Frida som alltså gått obesegrad genom hela singeln SM och tar med sig hem ett SM silver och ett SM-Guld.

IMG_39951   IMG_40031

En fantastisk prestation där hon haft en tuff lottning med flera spelare högre rankade än henne själv. Nu vill hon vila och dricka Coca Cola och äta pizza och fira prestationen. Och imorgon börjar skolan….

Närmaste i tiden ligger ett sammandrag i juniorligan för Fair Play och sedan finns det planer på tennis både i Kroatien och i Florida. Vi får se….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *