Höllviken Semi

Höllviksspelen 2014 3:a

3:a Höllviksspelen 2014

Efter ett par lite lättare matcher i början av Höllviksspelen så ställdes Frida mot Emma Shasteen som vi vet är en mycket talangfull spelare född 03 som Frida alltid haft väldigt tuffa matcher mot.
Matchen fick spelas inomhus i tältet vilket innebär ett snabbare och halare underlag men ganska dålig luft.
Denna matchen är nog bland Fridas hittills tuffaste matcher i år. Det var ett mycket högt tempo och tjejerna presterade en tennis som verkligen imponerade och resultatet visade inte alls hur jämnt det verkligen var, det blev som vanligt en långkörare med otroligt tuffa och hårda bolldueller där ballongtennis inte fanns på kartan.
Till slut lyckades iallafall Frida få hål på Emma i första set som fick avgöras i tiebreak. Andra set gick lite lättare för Frida men spelet hölls fortfarande på en väldigt hög nivå och siffrorna 6-3 visade inte riktigt hur jämnt det var.

I Semifinal väntade Vanessa….skulle det nu bli Fridas tur?

Matchen började mycket bra med ett bländande spel från Fridas sida och setvinst med 6-4, skulle det hålla ända in?
Andra set blev ett ställningskrig och fick avgöras i ett stenhårt tiebreak där till slut Frida fick ge sig.

Vanessas tyngd i grundslag och vassa forehand blev för mycket för Frida även denna gång i 3.e set och tyvärr fick inte hon den revansch som hon ville ha efter Falkenberg denna gång heller, förlust med 3-6. Men hon gav iallafall Vanessa en rejäl match igen och även om matchen inte var så välspelad från någon sida så är Vanessa fortfarande strået vassare, men jag vet inte riktigt hur mycket närmare man kan komma…

Nu åker vi till Båstad för 1 veckas semester och skall titta på Swedish Open för damer och Frida skall träffa sina kompisar Love och Klara.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *