SEB Next Gen. över (Kalle Anka Cup)

Vi visste redan på förhand att dett skulle bli väldigt svårt. Att som 02:a slåss mot Sveriges bästa 13 åringar är en stor utmaning.

Frida hamnade i Cajsa Hennemans pool men vi såg att det kanske skulle finnas en chans att i varje fall bli 2:a om hon lyckades vinna de 2 andra matcherna.
Ödesmatchen blev mot Asia Chabi där Frida ledde med 1-0 i set och 4-3 i andra set när det började gå grus i maskineriet.
Frida förlorade i tiebreak med 6-8 och 3 .e set gick inte att rädda i all besvikelse. Sista matchen i poolen vann Frida men det innebar att hon blev 3:a i sin pool, vilket i sig är bra men retligt nära att bli 2:a.
Matchen mot Cajsa henneman var nog Fridas spelmässigt bästa match men vad hjälpte det mot bollsnåla Cajsa som var på väg att ta hem hela turneringen…

Frida vann sedan sin första match i turneringen för 3:or men förlorade mot en omöjlig Alice Ala Kojola. Frida var vid detta laget mycket sliten av all tennis och lägerboende hela veckan så det var förståeligt att det inte gick hela vägen.

I Mixed turneringen så fick Frida spela med Kevin Chaoud från Falkenberg som visade sig vara en mycket trevlig kille som Frida kom bra överens med , så bra att dom faktiskt slog ut Gustav Ström/Frida Furst ur turneringen vilket var en mycket bra prestation.

Hon var väldigt nöjd efter en fantastiskt rolig vecka med massor av tennis och andra aktiviteter med boende på Drivan.

Nästa turnering blir Falkenberg som startar 5/7 där vi aldrig varit tidigare så det blir extra spännande!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *