SEB Next generation och klar för Sverigefinal!

SEB JKP 2014_1

Frida är klar för Sverigefinal i SEB Next generation FS13 efter en stabil insats i regionsfinalen i Jönköping.

Hon visar återigen att hon är en av södra Sveriges absoluta bästa 02:or genom att bli 3:a i regionens slutspel för 13 åringar. Det var inte mycket att göra åt Olivia Pezo i semifinalen men Frida gjorde bra motstånd i första set där hon definitivt visade att hon kanske inte nått ända fram men knackar på dörren.

Vi hade satt upp ett möjligt mål att gå vidare som 3:a och hon klarade detta!! Starkt!!!

Vi gratulerar de helt överlägsna Viktoria Carlsten och Olivia Pezo som givna representanter att skicka till Båstad. Men nu skall Frida med!

Vi märker även en del positiva effekter av Fair Play träningen i Fridas spel i form av högre fart på bollen och mer beslutsamhet men även en del saker som denna typ av spel kräver mer träning på. Så nu tillbaks till Mervana och Marco!

Matchen om 3:e priset spelades mot Julia Lif som Frida mött ett antal gånger och det är alltid jämnt, men även denna gången så Frida kommandot från början och släppte aldrig greppet.

Nästa helg åker vi till Växjö för Strandbjörkspelen vilket skall bli kul och avslappnat eftersom detta är en av Fridas favoritturneringar(kan det bero på att hon vann förra året?)

Oavsett hur det går så är det en kul upplevelse och även en chans att träna med Smålandskompisar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *