Majspelen, SEB Next generation direktkvalad

Frida är anmäld i flera klasser i Majspelen för att få så mycket uteträning som möjligt och hon spelar förutom FS12 även dubbel med kompisen Emilia V.  och mixed dubbel med Martin C. Detta skall bli mycket spännande och förutom att de flesta spelarna på träningarna ser ut som kalvar på grönbete pga ovanan med gruset så hoppas vi på bra matcher med start nu i helgen.(singel lördag, mixed söndag och dubbel måndag)

Frida har även anmält sig som domare i tävlingen och har gett sig tusan på att vinna tävlingen om vem som dömt flest matcher….vi får se…

Ytterligare en rolig nyhet är att Frida lyckats direktkvalificera sig till Regionfinalen i SEB next generation CUP FS13 och går alltså in direkt i finalen i Jönköping. Frida och Maja Radenkovic var enda -02:or att direktkvala vilket är en stor ära då man faktiskt är 1 år kort. Superkul!!!!

Nu hoppas vi bara att dom kommer att hamna på var sin sida i lottningen så att dom slipper att slå ut varandra, vilket ju hände förra året…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *