Höstlovet

Tja bloggen det är jag som skriver! Alltså Frida.
Jag tänkte bara berätta lite om höstlovet! För det börjar ta mot sitt slut.. Tyvärr.
Jag har inte spelat någon tävling denna veckan för jag hade så intensivt i helgen, när jag spela Svedala. Jag har tränat och varit med kompisar denna veckan. I måndags så tränade jag med ”min lilla extra tränare Gabbi” , jag tränade med henne också i onsdags, i måndags var jag bara hemma och chillade samma sak på tisdagen. Men på onsdagen tränade jag och var med två kompisar! Vi spelade in en film. Sen i går ( torsdag ) så var jag med en kompis hela dan. Sen på kvällen så följde jag med henne och hennes familj på fackelvandring i Torup, bokskogen. Det var jätte fint där, med alla facklor! Min fackla böjde sig efter en liten stund. Sen när vi hade gått klart den rundan, den var säkert 1 km, så grillade vi korv. Fast den var kall för vi fick ingen fart på grillen! Sen idag ska jag gå på stan med mamma! Ha det bra 🙂
Kram Frida!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *