Wilson Tour slutspelet, 3:a!!!

20131013_0203 20131013_0205

Det blev en 3:e plats för Frida i Wilson Tour slutspelet i Karlskrona i helgen!

En fantaskt bra prestation med 3 vinster av 4 möjliga där förlustem kom mot Olivia Pezo som tog hem totalsegern vilket vi gratulerar till!

Frida började mot Olivia och hade inte mycket att sätta emot och ingenting såg rätt ut, vi hade nog räknat med att hon skulle ge lite mer motstånd men det blev 1-6, 0-6 i en match som vi försöker glömma.

Nästa match var mot Evelina Titusson en fighter från Vetlanda som vi vet sedan tidigare inte skulle ge sig så lätt och här märktes det att Frida var på krigarhumör igen och det fick bli ett avgörande i 3:e set i matchtiebreak som Frida vann med övertygande 10-1. En bra match mellan 2 tjejer som inte ville ge sig.

Nästa match i poolen var mot Love Berglund som inte hade spelat så bra i sina tidigare matcher men här visade dessa tjejer upp en tennis som öveträffade det mesta vi sett under helgen. En mycket välspelad match där båda 2 gjorde sina absoluta bästa matcher under turneringen. Frida lyckades till slut vinna med 6-3 6-3 där matchen var mycket tätare än vad siffrorna visar.

Efter att Maja Radenkovic förlorat mot Annie Heinonnen i den andra poolen så var det nu klart att Frida skulle få möta Maja i match om 3/4:e pris.

Matchen var mer ställningskrig och nervositet än bra tennis men det får man ha lite förståelse för eftersom det gällde en hel del prestige . Frida var denna gången lite säkrare och kunde till slut säkra segern efter en matchboll som tog musten ur hela publiken. Den varade i ca 30 gånger över nät innan till slut tålamodet tog slut hos Maja och Frida kunde ta hem segern.

Att bli 3:a i denna turnering är mycket stort eftersom Frida är ett år kort och det lovar gott inför framtiden. Vårt mål att ta sig till slutspelet har överträffats flera gånger om.

ETT STORT GRATTIS TILL VÅR FRIDA FÖR EN OTROLIGT BRA INSATS!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *