Det gick hela vägen!

2013-07-06 10.24
Trots en massa Norskor och tufft motstånd av tenniskompisar så lyckades Frida att ta hem FS12 i Munkaspelen, det blev en tuff final mot Isabelle främst i första set där Frida till slut tog hem det med 7-5. Spelet var inte lysande från någon av tjejerna och det syntes att båda två har haft ett intensivt tävlande den senaste tiden så tekniken och fokuseringen var väl inte riktigt på topp. Därför är det mycket starkt av Frida att ta hem detta och inte tappa humöret trots en rad ganska enkla poäng missade.
Detta har märkts under hela veckan och Frida har inte varit nöjd med sitt spel trots att resultaten varit på rätt håll.
Nu väntar några dagars välbehövlig vila innan Höllviken som är den sista tävlingen innan tävlingsuppehållet. Segern i Munkaspelen innebär vidare att Frida med allra största sannolikhet är kvalificerad till slutspelet i Wilson Junior Tour.
Grattis Frida för att ha klarat av årets stora mål !!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *