Det gick inte…Borås nästa

Nej, det gick inte att bemästra Ebba Hennemann i Linköping trots mycket bra spel från Frida. Vi har ändå fått en massa erfarenhet. Matchen började inte så bra, Frida låg under med 0-4 efter bara 15 minuter och det kan nog skyllas på spändhet med ny miljö, tågresa i kroppen etc. Inga ursäkter utan bara en del erfarenheter vi tar med oss. Vid 0-4 började det emellertid att släppa och hon spelade upp sig och helt plötsligt var det match igen, Frida kom hela vägen upp till ett tiebreak som hon tyvärr förlorade med 6-8.

En mycket stolt pappa noterade att Frida faktiskt ledde matchen vid ställningen 3-2 i tiebreaket…..Vilken Insats!!!

I andra set följdes dom åt upp till 3-3 när det vickade över till Ebba som är en otrolig kämpe som aldrig ger sig och troligen är en av Sveriges bollsäkraste 02:or. Matchen slutade med 6-3 till Ebbas fördel i andra set. Men vem vet hur det hade gått om inte Frida haft den dåliga starten och vi ser verkligen fram emot nästa möte mellan tjejerna.

Detta innebar att vi följdaktligen anmälde Frida till Borås till nästa helg och tar nya tag mer taggade än nånsin.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *