SALK 3:e pris FD12 och mer…

Frida var anmäld i både dubbeloch singel och inledde med singel spelet på nyårsdagen. Detta innebar att vi fick fira nyår i Stockholm på Scandic med andra tennisfamiljer och det var mycket lyckat med champagna och god mat.
Frida vann sin första match ganska lätt men i andra omgången väntade en väldigt svår motståndare i form av Maria Petrovice som är en mycket bra spelare.
Frida gjorde en otroligt bra match och pressade Maria till att sträcka ut ordentligt, hon var klart störd och Frida var i ledning vid ett antal tillfällen. Tyvärr så räckte det inte ända fram och siffrorna stannade vid 4-6 4-6.
I dubbel spelade Frida med sin kompis Klara och vann både första och 2:a omgången innan det var dags för semifinal!.
Att notera är att vinsten i andra omgånegn var med 10-8 i supertiebreak i avgörande set. Otroligt vilken spännande matc!!!!!
I semifinalen väntade Cajsa Henneman och Vanessa Lidell som är i absoluta sverigetoppen och här var det inte mycket att göra. Det blev förlust med 1-6 2-6.
Men det innebar att våra tjejer fick 3:e pris i SALK iallafall och detta är en mycket bra prestation!
Sammantaget var Fridas första SALK turnering en mycket stor framgång och gav ny energi för fortsatt tävlande i både singel och dubbel. Det blev nästan en hel vecka i Stockholm med tennis varje dag i form av både träning, tävlande och givetvis en massa hejande på klubbkompisar och andra tenniskompisar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *