KM och vidare i Fair Play Cup

Sebastian blev en alltför tuff uppgift för Frida i KM, han var precis som väntat överlägsen och släppte bara 1 game i varje set mot en kämpande Frida. En bra match ändå och som träning väldigt värdefull. Sebastian förlorade senare mot Amanda C som blev klubbmästare i denna lite märkliga klass.
Fair Play cup matceherna spelades igår och Frida spelade i FS12 först och det blev en rysare med massor av publik som fick se henne förlora första set men vinna andra med övertygande 6-0 för att sedan ta sista med 6-4. En match där nerver spelade en stor roll och att inte ge upp lönar sig. Tack för allt publik stöd!
Matchen i FS10 var däremot en betydligt mer övertygande show där Frida endast släppte ett game.
Alltså vidare till nästa omgång oi båda klasserna och idag väntar nästa match i FS12 mot en tjej som Frida mött i SM. Vi får se kanske Frida kan få revansch? en mycket tuff uppgift mot en både äldre och på pappret bättre motståndare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *